Samo Za Pravna Lica

Razlikovanje ChatMail-a iz perspektive kupaca i preprodavaca

Razlikovanje ChatMail-a iz perspektive kupaca i preprodavaca

Prema najnovijim istraživanjima, predviđa se da će globalno tržište šifrovanih telefona dostići oko 9,5 milijardi dolara do 2030. Izveštaj u Business Wire-u navodi da se „očekuje da će veća bezbednost i novi proizvodi za zaštitu privatnosti koje lansiraju tržišni igrači stvoriti unosne prilike “, što je odlična vest i za potrošače i za preprodavce.

Kupci imaju više ponuda za izbor i ako kupuju mudro, naći će proizvode po konkurentnim cenama koji odgovaraju njihovim potrebama. Preprodavci su spremni da uberu plodove tržišta u razvoju, sa kvalitetnim proizvodima i sve radoznalijim potrošačima koji traže dobavljače usluga od poverenja.

ChatMail™ je kompletno end-to-end šifrovano mobilno rešenje, razvijeno od strane Mintek Inc., koje je zaštitilo preko 40.000 korisnika. Naši sertifikovani izvršni partneri regionalno upravljaju našom globalnom prodajnom snagom. Izvršni direktor Mintek®-a, Geoff Green i COO, Chantel Duplantie, pažljivo biraju i obučavaju svakog CEP-a sa kojim imaju ekskluzivan odnos.

Kako funkcioniše naš model preprodavača

ChatMail CEP-ovi neguju mrežu distributera i prodavaca u okviru svog regiona. Oni pružaju obuku i tehničku podršku ovim preprodavcima, obaveštavajući ih o najnovijim funkcijama i promocijama ChatMail-a. CEP-ovi takođe direktno angažuju organizacije preduzeća.

Distributeri imaju više maloprodajnih objekata i odgovorni su za preprodaju ChatMail-a nezavisnim prodavcima, kao i velikim komercijalnim kupcima. Distributeri takođe pružaju usluge i tehničku podršku. Prodavci na malo mogu da obavljaju posao preprodaje ChatMail-a na mreži ili preko izloga.

Kada CEP odobri aplikaciju za otkrivanje partnerstva od zainteresovanog prodavca, odobrava se pristup njihovom diskretnom portalu i oni mogu da počnu da preprodaju telefone koji su obezbeđeni za ChatMail.

Naš troslojni model daje našim partnerima izuzetnu poslovnu autonomiju i pruža obilje mogućnosti za rast prodaje i stalnih tokova prihoda.

Prednosti programa

Naš vodič za preprodavače pruža tehničku obuku i marketinške informacije koje ilustruju principe na kojima je ChatMail izgrađen: bezbednost, pouzdanost i upotrebljivost.

Svi prodajni i tehnički upiti se brzo i pravilno rešavaju u kompaniji, kaskadno po potrebi kako bi se obezbedila efikasna i vrhunska usluga za korisnike.

Bez ikakvih unapred ulaganja ili troškova, preprodavci uživaju u prednostima našeg profitabilnog programa „ključ u ruke“. Preprodavci pojačavaju naše poruke na svojim kanalima društvenih medija i veb lokacijama, koristeći prednosti našeg ubedljivog sadržaja za razvoj sopstvenog poslovanja.

Naš automatizovani portal

Preprodavcima se odobrava pristup za prijavu na namenski portal koristeći privatnu, personalizovanu VPN vezu. Ovo im omogućava pristup ChatMail resursima dizajniranim da osiguraju njihov uspeh i profitabilnost. CEP-ovi imaju ekskluzivni pristup, omogućavajući im da vrše plaćanja i obrađuju SIM naloge. Naši preprodavci mogu da organizuju različite oblike plaćanja sa svojim CEP-ovima, uključujući bankovne transfere, PaiPal i kriptovalute.

Šta ChatMail čini jedinstvenim?

ChatMail je više od šifrovane aplikacije. Naš prilagođeni proces jačanja bezbednosti mobilnih uređaja obezbeđuje da su svi pozivi, poruke, grupna ćaskanja, slike i beleške koje kreirate šifrovani. Mi štitimo vaše podatke u tranzitu iu mirovanju. Sa ChatMail-om, vi imate ključ za svoju privatnost kroz naše rešenje koje je lako za korišćenje, bezbedno i pouzdano. Mi smo jedina kompanija koja je dokazala naše šifrovanje ekstrakcijom podataka uživo.

Naš data centar je u privatnom vlasništvu i njime se upravlja iz sedišta Mintek-a u Kalgariju, Alberta, Kanada. Jedine informacije koje prikupljamo i čuvamo na našim serverima su naziv naloga diskretnog korisnika, datum aktivacije i datum isteka.

Naša višeslojna, vlasnička platforma – ChatMail Advanced Messaging and Parsing protokol – koristi PGP i kriptografiju eliptične krive. Koristimo AES 256-bitnu enkripciju, takođe poznatu kao vojni nivo. Ne dozvoljavamo aplikacije trećih strana ili pregledanje interneta, sprečavajući vas da preuzmete malver.

Zašto naši preprodavci posluju sa nama

Osim brzog rasta tržišta mobilne bezbednosti, nedavno smo zatražili od naših preprodavaca povratne informacije o tome šta je potrebno kupcu šifrovanog telefona i šta ih čini lojalnim ChatMail partnerima. Evo šta su nam rekli.

Često postavljana pitanja

Pozivamo vas da pregledate našu stranicu sa čestim pitanjima, gde možete saznati više o ChatMail-u. Odgovori objašnjavaju: kako funkcioniše naša bezbednost i privatnost; detalji o našim karakteristikama i specifikacijama; kako pružamo korisničku i tehničku podršku; kao i veze da nas kontaktirate ako razmišljate o kupovini ili partnerstvu sa nama.

ChatMail. Dizajniran za bezbednost. Dizajniran za privatnost.