Samo Za Pravna Lica

Privatnost, jer je važna

Vaši podaci su vredni krađe, čak i ako mislite da nisu. Sa vodećom tehnologijom i infrastrukturom u industriji, napravili smo jednostavnu platformu koja koristi najjače dostupne algoritme šifrovanja, osiguravajući da su vaši lični podaci bezbedni i bezbedni.

Svakih 39 sekundi neko postane žrtva sajber kriminala

Vaši lični podaci, evidencija, veze i komunikacije nude više vrednosti za kriminalce od bilo koje materijalne imovine koju posedujete. Krađa identiteta, prevara i otkup mogu se desiti svakome. Uglavnom, to je zbog ljudskog nadzora, propusta da se prizna da imate podatke koje vredi uzeti i mnogo toga za izgubiti.

Svakih 39 sekundi neko postane žrtva sajber kriminala

Vaši lični podaci, evidencija, veze i komunikacije nude više vrednosti za kriminalce od bilo koje materijalne imovine koju posedujete. Krađa identiteta, prevara i otkup mogu se desiti svakome. Uglavnom, to je zbog ljudskog nadzora, propusta da se prizna da imate podatke koje vredi uzeti i mnogo toga za izgubiti.

Aplikacije pokreću industriju mobilnih telefona, ali mali broj ljudi odvoji vreme da pažljivo ispita provajdera ili skup dozvola koje daju potpuni pristup vašim ličnim podacima, što je obično neophodno da bi se obezbedila funkcionalnost aplikacije. Jednom preuzeto, nemoguće je znati kako se vaše privatne informacije i mreža koriste, dele, nadgledaju i menjaju bez daljeg obaveštenja ili saglasnosti.

ChatMail Vorldvide štiti vašu privatnost u svakom trenutku pomoću najsavremenije šifrovane tehnologije.

ChatMail u potpunosti poseduje naš centar podataka i posluje u demokratskoj zemlji koja podržava ljudska prava, privatnost građana, zakone o šifrovanju i propisane postupke.

Ekskluzivno vlasništvo nad našim serverima obezbeđuje sigurnost i kontrolu 24 sata dnevno, eliminišući rizike povezane sa angažovanjem spoljnih saradnika u centrima podataka trećih strana gde su održavanje, protokoli za pravljenje rezervnih kopija i fizički pristup često nepoznati.

Naš vlasnički dizajn garantuje da naši serveri ne čuvaju ništa osim korisničkog imena, aktivacije i datuma isteka.

 

Pulsing Circle
Asset 1

Šifrovanje je proces kodiranja poruke ili informacije na način da samo ovlašćena lica mogu da joj pristupe, a oni koji nisu ovlašćeni ne mogu.

ChatMail obezbeđuje integrisani end-to-end šifrovani protokol za razmenu poruka. Inspirisane vodećim svetskim kriptografima, trenutne poruke su šifrovane pomoću ChatMail Advanced Messaging and Parsing Protocol (CAMP), koji je jedinstven za ChatMail i obuhvata našu PGP i kriptografiju eliptične krive.

Razmena ključeva koristi Algoritam dvostrukog začepljenja koji kombinuje kriptografski začep baziran na Diffie-Hellmanovoj razmeni ključeva i začep zasnovan na funkciji izvođenja ključa.

ChatMail je prvi u našoj industriji koji automatski identifikuje i interne i eksterne korisnike. Spoljni korisnici podrazumevano koriste osnovnu PGP enkripciju, dok interni korisnici koriste Curve25519 sa opcionim vraćanjem na PGP šifrovanje. Interni korisnici dobijaju dodatne funkcije; šifrovani glas, slike i samouništavajuće poruke.

Asset 2

DH Ratchet

Eliptična kriva Diffie-Hellman (ECDH) sa Curve25519

Asset 3

Kodovi za autentifikaciju poruka

HMAC zasnovan na SHA256

Asset 12

Simetrično šifrovanje

AES-256 u režimu brojača (CTR)

Asset 4

Verifikacija

Automatska verifikacija se vrši pomoću vašeg javnog ključa identiteta

Dodavanje korisnika na listu kontakata za početak razgovora je prošlost.

Dizajnirali smo sistem za automatsku verifikaciju identiteta kako bismo ga učinili jednostavnijim. Nema potrebe za složenim notarima ili sedenjem i ručnom proverom ključeva.

Sa više algoritama za šifrovanje i interfejsom lakim za korišćenje, naše napredne funkcije omogućavaju nesmetan prelazak u svet šifrovanih komunikacija.

Šifrovana rezervna kopija i vraćanje u prethodno stanje

Samo vi imate mogućnost da napravite rezervnu kopiju ili pristupite svojim podacima koristeći privatnu, ličnu lozinku. Jednostavan proces u jednom koraku i vaši kontakti ili beležnica se vraćaju.

Veb-bazirani administrativni portal

Distributeri imaju pun pristup za konfigurisanje i primenu ChatMail šifrovanih uređaja. Naš napredni portal vam daje pristup licenciranju, administraciji naloga, udaljenom brisanju, prenosu naloga i još mnogo toga.

Nema serverske memorije

ChatMail je prvo šifrovano PGP rešenje za e-poštu koje podržava end-to-end enkripciju. Naši serveri e-pošte deluju kao relej za vašu komunikaciju. Više ne morate da verujete da server briše vaše osetljive informacije jer ChatMail ne čuva vaše poslate ili primljene poruke.

Algoritam raščlanjivanja (PGP)

Naš vlasnički algoritam za raščlanjivanje transformiše način na koji gledate na šifrovane PGP poruke e-pošte. Naš algoritam za raščlanjivanje uklanja sve nepotrebne delove PGP šifrovane e-pošte – redove predmeta, potpise e-pošte itd. – i pretvara ih da izgledaju kao poruka za ćaskanje.

Transparentni pristup KeiStore-u

Potpuna kontrola nad vašim ključevima za šifrovanje bez premca. Možete generisati nove ključeve jednim klikom na dugme. Keš ključeva je dizajniran tako da se na svakih 24 sata javni ključevi automatski preuzimaju kako biste bili sigurni da nikada nećete imati stari javni ključ. Pojedinačne pretrage ključeva mogu se ažurirati ručno za nekoliko sekundi.

Grupni razgovori

ChatMail-ova prilagođena tehnologija omogućava grupno ćaskanje i anonimno grupno ćaskanje. Možete da izaberete da li je članovima dozvoljeno da šalju glasovne poruke, slike i/ili dele kontakte. Takođe možete podesiti da grupa istekne nakon određenog vremenskog perioda ili da podesite obavezni istek poruke za svu komunikaciju.